Modele de mobila bucatarie mici

Datorită echipei KUXA ne bucurăm astăzi de un concept ce transmite simplitate, eleganță și funcționalitate. AM parcurs Împreună toate etapele proiectului și provocările inerente lui. Comunicarea deschisă, constructivă și dorința echipei de a furniza un produs PE măsura așteptărilor ne-au ajutat sa depașim toate aceste provocări. Va Multumim pentru colaborare! În Mare pot spune că totul a decurs bine. Bucătăria este foarte frumoasă, impresionant este faptul ca deși este mată, se curăță foarte repede și nu rămâne pătată. Sistemele sunt foarte calitative. Recomand cu încredere! Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, Caldura si Armonie in suflet. Craciun joyeux si un an Nou peline de impliniri! Cele peste 2000 de bucatarii proiectate si instalate de Kuxa Studio sunt Garantia unei oferte compétitif. M. d., scaune, bucătării cu electrocasnice incluse, colțare, banchete, baterii și coșuri pentru bucătărie. Tot ce ai nevoie pentru a pregăti și servi cu Stil preparate alese, acasă. Gama de bucatarii clasice si moderne acopera toate cerintele in Materie de design si functionalitate: varietate Mare de Culori, materiale sofisticate, Linii moderne sau clasice si nenumarate variante de configurare.

Lucram cu furnizori de Top DIN Germania si Italia pentru a va putea oferi cea mai Larga Gama de optiuni DIN orice magazin de bucatarii din Romania. Bucătării moderne, aspectuoase și pratique-caracteristicile Lor te îndeamnă să te aventurezi în Arta culinară, Într-un Loc Care îmbină cu succes funcționalitatea și Estetica. Alege o bucătărie pratiă și estetică, potrivită pentru toate experiențele culinare. Clientii nostri ne recomanda cu Nota maxima en 80% DIN cazuri. 4,58 DIN 5,00 este Media notelor acordate in 370 HeFormulaires completate. Promptitudine si profesionalisme. Sunt foarte mulțumită de colaborarea avută cu echipa KUXA. Bucătăria noastră arată mai Frumos decat ne-am imagination Noi.

KUXA a reușit să transpună ideile noastre Într-un proiect Frumos iar Rezultatul final depășește așteptările noastre. Solutii de design personalizate. Un portofoliu de proiecte UNIC en Roumanie. Imbinare Perfecta intre ergonomie si Design. Proiectarea un decurs bine. Instalarea a fost Profesionistă și la timp. Suntem mulțumiți și de relația de după instalare. Mulțumim! Promtitudine și seriozitate, Începând de la realizarea proiectului pana la montarea lui. S-a obținut o bucătărie funcțională Care a îndéplorinit toate cerințele légat de spațiu, buget și nevoile noastre. Recomandăm cu încredere. Dans cadrul catalogului veti putea Gasi Toate modelele de bucatarii, precum si sfaturi si idei de amenajare.

Puteti Ridica gratuit catalogul tiparit DIN showroom sau il putem Expedia prin curier catre dumneavoastra, va trebui sa achitati doar taxons de curierat.