Exemple de rezervatii naturale din romania

Amatorii de drumeţii au posibilitatea să aleagă unul dintre cele 18 localités Montane. PE o suprafaţă de 6. Les scientifiques de l`RO ont également examiné la nécessité de préserver les espèces et les habitats d`importance européenne, y compris dans le réseau, les sites marins déjà proposés pour faire partie du réseau NATURE2000. Traian au fost identificate 102 specii de Păsări, grupate DIN Punct de vedere systématique în 15 ordine şi 39 de familii. Valoarea coşului minim de Consum pentru un trai décent pentru o persoană este de 2. Faune, bogată, cuprinde urşi, Cerbi, căpriori, râşi, bursuci şi pisici sălbatice. Outre la réserve de biosphère du delta du Danube (DDBR), pour laquelle il existe une loi spéciale sur la protection et l`administration concernant le développement économique et social et l`infrastructure de l`eau, la région de Dobrogea, en Roumanie, détient 39 autres zones protégées. Este cel mai mic parc Naţional din România, cu o suprafaţă de 4186 ha, fiind ESP în Sudul munţilor căpăţânii, PE teritoriul localităţilor Costeşti, bărbăteşti şi Băile Olăneşti. Banat, romaniaobiective turistice dans categoria: parcuri si rezervatii Naturale Parcul National Semenic-Cheile Carasului este ESP in partea de Sud Vest a Romaniei avand o suprafata de 36 214 ha, si Care cuprinde Elemente Naturale cu valoare deosebita Sub aspect fizico-Geografic, floristique, hidrologic, géologique si speologic. Delta Dunării ocupă un Loc, printre frumusețile cu care Natura a înzestrat România. Acesta a fost constituit în scopul conservării și valorificării științifice și turistice a zonei, dat fiind faptul că Munții Măcin reprezintă cea mai Veche formațiune geologică DIN țară.

Flora DIN Zona Cazanelor este una variata, aici gasindu-se numeroase exemplare de Arborete de FAG, mojdrean si alun turcesc. Mai mult, Parcul găzduieşte şi rarităţi precum zimbri sau copacul Tisa. La réserve a maintenant une équipe dépositaire, un plan de gestion et des règles de travail qui ont été approuvées par le ministère de l`environnement et de la gestion de l`eau. En Roumanie, la première étape vers les amp consistait à identifier les types d`habitats marins, conformément à la directive «habitats», et à élaborer une typologie spécifique pour la mer Noire roumaine. Localizata in Sudul litoralului romanesc, rezervatia naturala se intinde PE circa 5000 de ha si adaposteste o varietate Larga de specii rare sau aflate PE cale de disparitie. Este o Arie protejată de interes național, situată în partea Sud-estică a României, PE teritoriul Nord-vestic al județului Tulcea. Incurajate de vremea prielnica, de Turisti si localnici ce le DAU de mancare Dar Si linistea din aceasta Zona ne circulata de Barci, aceste animale maestoase s-au Mutat in APA sarata DIN Eforie Sud. Lors de la corrélation de la classification des RO avec la classification paléarctique des habitats, comme exemple prêt, les scientifiques ont évoqué les types indiqués dans le manuel d`interprétation des habitats de l`Union européenne. Este locul în Care Parângul, munții Valcan și Godeanu ascund o mulțime de peșteri și Chei, oferindu-le turiștilor Amintiri de neuitat. Frumoasa Vale a Jiului este spectaculoasă și impresionantă. On a supposé que la mise en œuvre d`une bonne gestion pourrait assurer des avantages permanents dans ces zones marines, tout en évitant autant que possible les conflits éventuels avec les usagers.

Morfologic caracteristica reliespoirs UI o taiate insularitatea masivelor calcaroase cu versanţi prelungi, acoperiţi cu loess.